Terima Kasih PM

Alhamdulillah

Syukur ke hadrat Ilahi, dapat jugak sedikit talian hayat untuk menghadapi Syawal tahun ni. Dalam pada duk tengah pikir nak tambah loan dengan parents aku utk preparation raye ni, tetiba je aku dapat berita gembira ni. Nak tunggu gaji, dekat-dekat raye baru nak masuk. Mana la dan aku nk shopping raya & apa-apa yang patut. Nak harapkan duit yang aku simpan, memang dah xde. huhu. Nak tak nak, terpaksa la meminjam dengan mak bapak aku. huhu.

InsyaAllah, dengan bonus ni, dapat la aku spent skit duit ni untuk baiki timing-belt keter aku. Dah lama sangat aku postpone nak repair. Kalu nak kira, dah lama sampai masa utk aku tukar. Tapi selagi tak rosak, selagi tuh la aku guna. hehe~ Jangan la tengah-tengah jalan nak balik dia buat hal sudah. hahaha! Harap-haraplah dengan wang yang ade nih, aku boleh terus repair.

InsyaAllah, harap-harap la kitorang dapat buat persediaan apa yang patut untuk raya ni. Kalu nak kira, memang aku dan isteri terpaksa bajet untuk raya tahun ni, tapi msti ade sehelai dua yang kitorang nak beli. Itu pun cukup-cukup syarat je.😀

~ InsyaAllah ~

One thought on “Terima Kasih PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s