1st Anniversary

Pejam celik pejam celik dah setahun hubungan perkahwinan kami.
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi di atas kurniaan-Nya kerana sepanjang perkahwinan kami, pelbagai rintangan dan onak duri dapat diharungi.
Syukur Alhamdulillah,
isteri kesayangan dapat menghabiskan sesi pembelajaran beliau dengan selamatnya.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah

Walaupun tak seberapa, sempat gak kitorang spent sedikit masa yang terluang untuk makan kat tempat special skit. hehe. Kalu nak kira, macam-macam benda plan nak buat, tapi last-last ‘special dinner’ ni jer yang sempat dan mampu kitorang buat. hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s