Budak² Merempit

Minggu lepas, aku balik kb lagi. Tu pun sebab ade appointment dengan doktor gigi. Jumaat lak ingat nak join BBQ Huru-hara Hari Raya kt Pantai Melawi, tapi terpaksa batalkan atas beberapa sebab. Dan aritu dah plan cantek² nak lepak dgn kawan skolah lama yang baru je terjumpa kat fesbuk. Yang bestnye, dorang pun layan DSLR mcm aku gak. Benda² ni  pun aku tau last minit. Tak sempat nak plan btul². Main janji jer. Last², sume yang aku plan nak buat minggu lepas tak jadi T_T. Lepak kat umah jugak aku akhirnya. huhu.

Cuma petang jumaat tu je aku kuar jap, saje jalan² amik angin. Tidak lupa ‘senjata pemburu’ aku, mana la tau ade aktiviti² menarik hujung mgu ni kat town. Memang nasib menyebelahi aku aritu. Dapat jugak la aku menembak, daripada langsung takde benda yang aku nak buat.

 

4 thoughts on “Budak² Merempit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s