Theme baru lg… :)

Nampaknye blog aku bertukar wajah lagi. hehehe. Susah betul nak carik theme yang ngam dengan aku. Godek-godek wordpress tadi, terjumpa latest nye theme. Yang ni memang sangat menarik aku rase. Walaupun ‘appearance‘ dia tak bape menarik, tapi aku suka ‘extra menu’ yang ada padanya. Tak sama macam themes yang aku penah pakai sebelum ni, theme ni boleh buat pautan untuk ‘Facebook‘, ‘Twitter‘ (blum ada), dan ‘Flickr‘. So takde la susah-susah aku nak buat link. Lagi satu, ‘top menu‘ boleh di link kan ke mana² page yang aku nak. huhu! Memang best ah.. he he he..

Tatau la sampai bila aku boleh bertahan dengan theme ni.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s