Marliana & Halim, Klang

Last 2 weeks, aku attend kenduri kahwin sepupu wife aku kat Kapar, Klang. Kalu nak kira, ni 1st family event yang aku join selepas aku kahwin. Masa ni la masa untuk aku kenal-kenal sedara-mara belah isteri aku. Memandangkan ni kenduri sedara-mara belah bapak mertua aku, memang ramai la geng-geng jawa nanti. 😀

Seperti biasa, aku tak dapat tinggalkan ‘senjata’ kesayangan aku. Memang dah terbiasa bawa kamera. Kalu dulu aku ‘berdua’, tapi skang dah ‘bertiga’. Dua-dua penting bagi aku, tapi isteri aku adalah segalanya bagi aku. Kamera dah jatuh tangga ketiga. he he he.

Memandangkan aku tak kenal sangat dengan pengantin ni, dan dah ada official photographer [saudara acaii] untuk event hari tu, jadi aku la nak kacau sangat dorang amik gambar. Banyak gambar aku ‘tembak’ pakai lensa 55-250mm aku je. Malas nak masuk dekat. Keadaan masa tu memang tidak mengizinkan pergerakan aku. Maklumlah, pengantin baru, tak boleh nak bergerak bebas sangat. Etika majlis dan tatasusila harus dititikberatkan. Nak tak nak, gambar keluarga isteri aku je yang aku amik. hehe .

orang kuat Politeknik Port Dickson

orang kuat bandar rinching.🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s