Tahniah Anis..

Dapat jugak adik lelaki ni aku masuk Politeknik. Mungkin ni hadiah yang paling istimewa buat umi sempena Mother’s Day tahun ni.

Teringat kat arwah kak long aku. Dia pun dapat sambung Poli lepas habis Sekolah Teknik dulu. Dengan keputusan dia yang tak seberapa SPM aritu, mungkin itu yang terbaik untuk  adik aku ni. Lagipun memang minat dia kat situ.

Tahniah.

-Sekian-


2 thoughts on “Tahniah Anis..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s