New theme.. Y[^,^]

Dah bosan sangat dengan theme lama, rase cam nak tukar mood la plak skali skala. Kalu nak kira, tak banyak theme yang best² dalam ni. Sebab tu la aku kurang skit nak edit.

Korek punya korek, tak sangka lak aku terjumpa dengan theme feberet aku yang digunakan oleh saudara shahfariz. Aku jumpa blog dia pun secara tidak sengaja masa godek-godek tengok gambar. Tak salah aku, dia ni geng² Udey Ismail la gak kot. Dan beliau juga antara blogger yang menggunakan WordPress untuk blog dia.😀 Hidup WordPress!! ha ha ha!

Erm… nampaknya, banner yang aku buat aritu dah tak leh pakai kat cni. [T_T]. Penat-penat je. Tapi tak pe la. Kadang-kadang kita perlu korbankan sesuatu benda untuk mendapatkan sesuatu yang lain. Tidak semua benda yang kita nak dalam dunia ni kita dapat. Itu yang kita kena faham.

Sekian.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s