Pantai Penarik, Setiu

Minggu ni, aku gerak balik kelantan ikut jalan pantai. Saje nak rilek² skit. Balik hari jumaat ni xde la rushing sangat, berbanding hari khamis. Dah lama aku niat nak singgah kat tepi pantai kat Penarik, tapi tak penah dapat. Ada je benda yang halang. Tapi jumaat aritu, dapat aku gak singgah. Memang niat aku aritu untuk ‘photos hunting’. Dah lama tak shoot gmbr pemandangan ni. Alhamdulillah, cuaca pagi tu cantek & mengizinkan. Tak panas sangat dan tak mendung sangat. hehe😀


One thought on “Pantai Penarik, Setiu

  1. memang la pantai penarik cantik..aku pun suka cos ayah aku org sana..nenek aku masih lg kt sana..zaman kecilku aku selalu main2 kt pantai..best kalau pi sane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s