Gig Golongan Terpinggir

Tak plan pun nak pergi sebenarnya. tapi memandangkan kitorang telah mendapat jemputan khas oleh artis Punk Rawk yang digilai ramai pada masa sekarang, kitorang ringankan gak kaki melangkah sambil² mengisi kelapangan masa yang ada. tak penah hayat aku masuk tempat² camni. klu dengar member² sembang ada la. kawan² aku kan ramai bergelar artis. bwhahaha!

Sampai jer tempat tu, terkejut den tgk budak² kat dalam tu lompat². nasib baik la masa tu manusia tak ramai sangat. dah nama pun golongan terpinggir. memang la tak ramai. hahaha! persetankan sume tuh. lagipun niat kitorang gi sana pn bukan sebab nak layan music dorang. kitorng gi pun sebab nak jumpa artis pujaan kitorang & testing ‘senjata’ kitorang jer. lantak pi la dorang nak main lagu apa pun. haha!

Sesi outdoor photoshoot petang tadi terpaksa dihabiskan awal. keadaan cuaca tidak mengizinkan. masa tuk sesi indoor plak. sesi yang boleh dikatakan agak mencabar gak. tapi aku belasah jer setting yang sesuai. Alhamdulillah tidak mengecewakan. Ada la dua tiga keping yang menjadi. hehe!


2 thoughts on “Gig Golongan Terpinggir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s