Eksperimental…

Seronok gak dapat bermain dengan Photoshop Lightroom ni. Mula-mula memang pening gak nak guna. Yela kan,  da banyak sangat tools dia. Tak macam Adobe Photoshop biasa yang aku penah guna. Aku dapat software ni pun dari Encik Big. Tapi bila dah cuba try cuba try… dapat la skit-skit ak guna. Tapi dengan pengetahuan yang sedikit ni la aku banyak edit gambar-gambar yang asalnya ntahpapentah menjadi gambar yang bleh dikatakan ‘ummph!!’ (berdasarkan komentar yang diterima).  haha! ni la namanya bermain dengan teknologi. Semuanya tipu daya. Walau bagaimanapun,  Adobe Photoshop CS masih aku gunakan, lebih-lebih lagi utk editting ni. hehe!

IMG_4745IMG_4783IMG_4793IMG_4703IMG_4650

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s