kemalasan. . .

Seminggu tak msuk ofis da buat aku jadi blur + buntu. nk buat kje pn da tadak mood. bila kerja dah bcampur-aduk, pening gak kepala. nak kena bkk blk file-file lama. igtkn sehari je nk ‘panaskn badan’, tp ni dah masuk hari ketiga. mood masih lagi sama. hampir di bawah paras kemalasan. Nasib baik la bos tadak kt ofis minggu ni.. khamis baru msuk balik. yeaah! \o/

Tengah² bosan smalam, try bukak emel pejabat. slalunya duk bkk Yahoo! mail je.  bpe kali sgt la aku bukak Groupwise ni😀 salah satu sebabnya ialah, network kt cni mmg tahap tenuk yang sangat kiut.  SANGAT slo untuk mengakses Groupwise. susah sangat klu kitorg nk chek emel² yang berkaitan dgn urusan kerja.

Berbalik kepada emel td. Nmpaknya bulan depan ada lg kursus yang aku kna attend. tapi kali ni dia buat kat sepang plak. penginapan disediakan (terima kasih pihak penganjur). Huh! bru je lepas kursus mgu lepas. dah nak kena kursus lg. dah la claim yang bulan 8 tak masuk² lagi. duit asyik kuar je, tp tak masuk². kopak². . .

erm…8hb ada mjlis kaween kt putrajaya, 9hb – 12hb plak kursus kt Sepang… dan 14hb plak kna amik gambar kween Kay kt kemaman. aduss! pening kepala gak nak arrange perjalanan ni. baru je plan nk naik flight je gi kursus, sbb tempat tu dah dkt ngn KLIA, tapi byk la plak tempat yang nk kna singgah nnt d[T,T]b Yang kat kemaman ni aku kena cuba datang gak, sbb mmg dah janji ngan tuan punye badan. Klu ade rezeki, sekurang²nya blh gk duit poket skit².

Kay, kawe try my best tuk amik gmbr kween demo. insyaAllah kalu tkde aral melintang…”

~ sekian ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s