Salam pengenalan…

Ntah bpe kali aku bukak blog, tapi takde satu pn yg aku bley maintain. Kalau tak salah aku, ni blog aku yang ke-4…lepas blogdrive, blogspot, dan friendster/blog. Mungkin yg dalam frenster tu je la kot klu aku rajin² nak post…tu pn bergantung kepada keadaan emosi dan mood aku.

Keadaan sekarang memaksa aku mencari satu medium untuk aku melepaskan segala-gala yang telah lama membelengu di dalam benak fikiran aku ni. Satu medium supaya org² disekeliling aku tau keadaan aku. Tak sume idea/masalah/luahan dapat visualkan dalam photo. Mungkin sesetengah keadaan, amat sukar utk aku explainkn dalam bentuk photo yang telah diedit menggunakan photoshop. haha!

One thought on “Salam pengenalan…

  1. Salam,
    just wanna say thnx for ur posted item,some of it may usefull to motivate me🙂
    hope pas ni byk lagi info blh dapat & shared byk lagi yeah !!

    & satu lagi,allowed me to copies some of ur entries so that i may shared it with others.

    TQ.wish u all the best🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s